Van der Steen Bomen Kesteren

Boomkwekerij van der Steen bestaat sinds 1991. Vanuit Opheusden startte eigenaar Cornes van der Steen een laanboomkwekerij. Sinds het jaar 2000 bedient het bedrijf ook particulieren met directe verkoop van bomen en planten. Het assortiment breidde zich uit en al snel wisten ook hoveniers en groenvoorzieners de weg naar Van der Steen te vinden.

Intussen heeft Van der Steen intrek genomen in een nieuwe locatie in Kesteren, direct gelegen aan de A15. U vindt er op eigen terrein het bomenplein, de binnenopslag in een ruime loods, de kuilhoek, de naastgelegen kwekerij en ruime parkeergelegenheid.

Kwaliteit tegen scherpe prijzen. Niet zomaar een motto, maar een lijfspreuk die Cornes en zijn team telkens weer bewijzen. Alleen daarom mag  Van der Steen particulieren en bedrijven uit Nederland, BelgiĆ«, Duitsland en andere landen tot zijn klantenkring rekenen!

Lees hier meer over onze service voor particulieren of hier als u meer wilt weten over onze groenproducten voor hoveniers en groenvoorzieners!